Biorę ślub – pomagam!

Drodzy Nowożeńcy,
Przed Wami jeden z najważniejszych dni w waszym życiu, który może nabrać nowego znaczenia!
Wybór wspólnej drogi i wkroczenie na nią pewnym krokiem może przynieść realną pomoc komuś potrzebującemu.
Chcecie, żeby i Wasz szczęśliwy dzień nabrał nowego wymiaru, a łzy szczęścia zaraziły innych?

Przyłączcie się do akcji! To takie proste!
Wystarczy, by na wasze wesele zamiast kwiatków goście wrzucili pieniążki do specjalnej skarbony Fundacji Ogniwo.

Dzięki podjęciu współpracy z firmą BIORASLUB.PL W zamian za wsparcie naszej Fundacji możemy zaoferować Państwu voucher na:

– Zaprojektowanie oraz wykonanie ślubnej strony internetowej.

– Zaprojektowanie zaproszeń ślubnych

– Zaprojektowanie etykiet ślubnych

BIORASLUB.PL przekazała aż pięć voucherów, tak więc możemy nawiązać współpracę z pięcioma przyszłymi parami młodymi. Każdy z voucherów jest ważny do końca tego roku – ślub oczywiście może mieć miejsce później, chodzi tylko o dzień kontaktu z nami, a po ustaleniu szczegółów z portalem bioraslub.pl.

Dzięki voucherom możecie Państwo skorzystać z nowoczesnego i niepowtarzalnego sposobu podzielenia się najważniejszymi informacjami z rodziną i znajomymi wykorzystując specjalnie zaprojektowaną stronę internetową. Umożliwi to Państwu także poinformowanie bliskich oryginalnym zaproszeniem w klimacie strony, a o zbliżających się wydarzeniach przypomni darmowy SMS. Ślub i wesele to również olbrzymie przedsięwzięcie, zarówno logistyczne jak i organizacyjne.

Wszystkie szczegóły oferty znajdziecie Państwo na stronie www.bioraslub.pl w zakładce „OFERTA”.

Vouchery obejmują Pakiet Premium w nieco okrojonej wersji – bez możliwości skorzystania z internetowego planera. Jeśli nie będziecie Państwo czuli potrzeby skorzystania z jakiegoś modułu można bez problemu go ominąć.

Przykładowa realizacja strony ślubnej:

Regulamin i ogólne zasady:

1. Jeśli zdecydują się Państwo na pomoc Fundacji Ogniwo i jej Podopiecznym prosimy o poinformowanie nas o tym fakcie minimum 3 miesiące wcześniej drogą mailową kontakt@fundacjaogniwo.pl.

2. Jeśli Państwo Młodzi sobie życzą, Fundacja dostarcza specjalną weselną puszkę.

3. Po weselu Nowożeńcy zwracają puszkę, a uzbierane pieniążki przelewają na konto Fundacji w tytule wpisując „DAROWIZNA”.

Serdecznie zapraszamy do współpracy z Nami, a portalowi BIORASLUB.PL ogromnie dziękujemy za tak ogromną i doraźną pomoc 🙂

Wierszyk na zaproszenia:

„Prosimy Was Goście Mili
byście zamiast kwiatów,
dzieciom uśmiech sprawili,
na wesele bukietów nie kupujcie,
lecz pieniążki przygotujcie,
będzie zbiórka na fundacje,
chorych dzieci rehabilitacje.”
„Kwiaty, choć piękne, szybko przemijają,
pieniążki natomiast marzenia spełniają,
więc zamiast kwiatów pieniążki przenieście,
w puszce Fundacji tę kwotę umieśćcie.”